maanantai 21. marraskuuta 2016

Rakas nuija päiväkirjani

Kirjailija: Jim Benton
Kirjan nimi: Rakas nuija päiväkirjani, syytän kaikesta housujani
Päähenkilöt: Isabella ja Margareetta. Isabella on vähän kömpelö ja hassu. Mutta Margareetta on Isabellan hyvä ystävä ja myös kömpelö.



Isabella oli sanonut ettei Margaretin kohoaminen ja meidän vajoamisemme ollutkaan johtunut muodonmuutoksesta, vaan housuista. Monet tempaukset oli johtunut Isabellan housuista, esimerkiksi, kun hän oli huutanut tunnilla, hän ei saanut Mike Pinsettiä pariksi koska se johtui housuista. Hän oli myös sanonut että, tiedät kyllä mitä suoraan päin Hudson Riversin naamaa, KOSKA HOUSUT SEN TEKIVÄT.


Tämä kertoo Isabellan elämästä, jonka hän on kirjoittanut muistiin, eli salaiseen päiväkirjaan. Isabellan elämästä ei tiedä muuta kuin että hänellä on koira Haisuli joka rikkoo jokaiset Isabellan farkut. Esimerkiksi kun Isabella ja hänen äitinsä söi pari päivää sitten kiinalaista ruokaa, Haisuli ei saanut silloin tähteitäni, ja sen takia se söi housuihin reiän.

Kurkista päiväkirjaan. Kaikki mitä tänne on kirjoitettu, on totta.... ainakin jos totuuden sallitaan pikkuisen liiottelevan.

Kirja oli mielestäni hyvä ja hauska. Tätä kirjaa suosittelen kaikille hauskoista ja omituisille kirjoista pitäville.

Omistettu kaikille jotka ovat, tulevat joskus olemaan tai ovat koskaan olleet peruskoulussa. Annan arvosanaksi 9,5

ELSA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti