keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Kirjan nimi: Rakas Nuija Päiväkirjani,  tästä ei sitten puhuta
Kirjailija: Jim Benton



Päähenkilöt: Jamie Kelly on vihreä silmäinen rusehtavat hiukset oleva oppilas  Makrillin yläasteella ja hän omistaa koiran nimeltä Haisuli. Jamien paras ystävä on Isabella. Jamie vihaa  Angelinea. Hän myrkytti päiväkirjansakkin, että Angdeline ei lukisi sitä!
Angeline on yksi tyttö Jamien koulussa ja hän on kaunis ja suosittu ja hänen hiuksensa ovat kuin kehrättyä kultaa. Angeline on niin ylimielinen, että hän ei vastaa tuommoisille tavikselle kuin Jamie ja Isabella. Angeline on vain poikien kaa, eikä tyttöjen koska tytöt ovat hänen mielestä nolompia kuin pojat.
Isabella on mukava tyttö ja Jamie pitää hänestä ja he ovat parhaita kavereita. Isabella haluaisi olla kuitenkin vvälillä Angelinen kanssa, koska hän haluaisi kysyä vinkkejä miten kasvatetaan pitkät hiukset ja muutenkin Angeline on hänen mielestään mukava.
Hudson Rivers on Jamien mielestä koulun seitsemänneksi söpöin poika. Koulussa kun Hudson tuli sanomaan "Hei!" Jamielle ja Isabellalle niin Jamien mielestä Hudson tykkäisi hänestä, mutta se tilanne jäi siihen kun Angeline tulee nurkan takaa ja esittelee uutta huulirasvaansa.




Juoni:
Makrillin yläasteella oli juuri tunti loppunut ja Jamie ja Isabella ovat kaapeilla ja Hudson poika, joka on koulun seitsemänneksi söpöin poika tulee juttelemaan heille. Jamie ei kerennyt vastata Hudsonille mitään kun Angeline ilmestyy nurkan takaa Hudsonin viereen. Angeline luulee olevansa maailman kaunein ja nätein tyttö taino ainakin viidenparhaan joukossa, mutta sitä hän ei todellisuudessa ole vaan hän on normaali tyttö.  Kaikki rakastavat Angelinen kultaisia pitkiä hiuksia, mutta yhtenä koulupäivänä hänen pitkät kultaiset hiukset tarttuivat ekana hänen kaappiinsa ja sitten reppuunsa ja kun hänen hiukset tarrttuivat reppuunsa niin tarveydenhoitaja, joka leikkasi Angelinen hiukset pään vasemmalta puolelta ja se oli Jamielle maailman parhain hetki, koska Angeline ei näyttänytkään enää hyvältä vaan hän näytti hyvältä vaan hänen oikealta puolelta. Kukaan poika ei enää tykännyt Angelinesta vaan Hudson tuli juttelemaan tämän tapahtuman jälkeen Jamielle ja sanoi. "Pääsisitkö jokin päivä minun kanssa jonnekkin?" ja sitten he sopivat, että he näkisivät ja olisivat.....



Kirja oli Hyvä ja sitä oli kiva lukea. Kirjassa oli oikeita asioita niin siksi se oli hyvä ja siinä oli paljon huumoria ja hauskoja kohtia. Annan kirjalle arvosanaksi 9

T: Moona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti