sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Kirjan-nimi: Lihasmies

Kirjailija: Teemu Saarinen

Lihas mies ja Lihaspoika saavat tehtävän. Presidentti on käskenyt niiden etsia presidentintaloa vaklaavan terroristin.
Ne aikovat lähteä heti paikalla muskeliautolla mutta ennen lähtöä ne muistavat että se onkin korjaamolla korjattavana.
Mutta he keksivät että mennään tandemilla kun ne soittivat matkalla presidentille niin heidän tandemi pyörä varastettiin. He löysivät matkalla presidentin talolle Lihasmies ja Lihaspoika lähtivät varkaan perään muskeli autolla, mutta joku huono kuski kolaroi heidän kanssa matkalla. Ja vielä Lihasmiehen peruukkikin lensi lähi kyltin päälle. Lihasmies ja Lihaspoika muistivat että he olivat ostaneet viime viikolla tasku raketit, nillä he lensivät presidentin talolle. Kun he pääsivät presidentin talolle he menivät heti tutkimaan.
Jonkun ajan kuluttua puskasta kuului rapinaa ja Lihasmies heti meni tähystämään lähi kukkulalle.
Ja sieltähän näki valkotakkisen miehin tai hän ainakin luuli sitä aluksi mieheksi. Hän lensi hänen luokse ja otti hänestä kiinni.
Vaklaaja rinpuili ja pääsi karkuun vähän matkaa mutta Lihasmies sai hänet kiinni ja kamppasi hänet Lihasmies käski ottaa hatun ja tekoparran pois. Lihas mies hämmästyi kun vaklaaja olikin tasavallan presidentti. Jonkun ajan kuluttua Lihasmies ja Lihaspoika lähtivät kotiin. Parin päivän kuluttua Lihasmies sai kirjeen jossa presidentti kiitteli paljon ja kysyi mistä niitä tasku raketteja saikaan, voisin itsekkin hommata sellaisen.


Kirja oli ihan mielenkiintoinen ja mukava lukea.

Antaisin kirjalle arvosanaksi 9

Tekijä: Tuomas Torvinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti