torstai 15. syyskuuta 2016

Kirjan nimi: Hopeinen aarrearkku.

Päähenkilöt: Olavi ja Anton. Olavi ja Anton ovat veljeksiä, Olavi on poika joka haluaa olla paras kaikessa ja hänen toive ammattinsa on koripalloiliatähti Olavin veljen Antonin oli aika tavalla saman lainen hän halusi olla veljeään parempi kaikessa.

Kirjan tekijä: Mika Keränen.

Juoni.

Olavi haluaa selvittää liittyykö isot pojat joihin hän oli törmännyt rappukaytävässä tähtveren juttuun. Mutta ennen jutun selvittämistä piti käydä korismatsissa jossa Olavi oli ollut kori kunkku ja tehnyt 13 pistettä kotijoukkueelle ja kun korismatsi oli päättynyt niin oli aika jatkaa tähtveren juttua.
Olavi aikoo ruveta salakuuntelemaan poikia mutta siitä aina ei hyvää seurannut koska siitä alkoi takaa-ajo mutta se kannatti koska hän sai selville jotain mitä hän ei vielä tiennyt. Eräänä päivänä Olavi oli menossa kotiin niin isot pojat olivat rappukäytävän päässä odottamassa Olavin tuloa, onneksi Olavi kerkesi pimpottaa ovikelloa koska isoista pojista Leo aikoi käydä Olavin päälle siinä samassa hänen isänsä tulee paikalle ja tarttuu Leoa kauluksesta kiinni ja nostaa hänet kaiteen yli niin että Leon jalkojen alla on kaksi metriä maasta ja siinä Olavin isä ja isojen poikien Leo sopivat, sitten Leo lähti salaman nopeasti ulos ovesta ja Olavi ja hänen isänsä menivät sisään ja juttelivat siitä miksi iso poika Leo kiusasi Olavia .

T: Matias.P



Kirja oli ihan hyvä arvosanaksi antaisin 9-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti