keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Kirja-arvostelu

Kirjan nimi:Nukkeni mun.
Kirjailia:R.L.Stine.

Juoni: Britney Crosbin luokse on tulossa hänen Ethan serkkunsa, koska tämän vanhemmat lähtivät lomalle ilman häntä. Ethan tuo mukanansa vatsastapuhumis nuken nimeltä Urpo. Yht'äkkiä nukke rupeaa kummittelemaan Britneytä ja hän yrittää kertoa sen vanhemmilleen, mutta häntä ei uskota.
Kun hän saa tietää, että nukke on pahan taikurin taikoma nukke hän rupeaa etsimään netistä tietoa miten päihittäisi nuken. Hän löytää taikasanat hän menee vintille ystävänsä Mollyn kanssa lukemaan ne nukelle. Kun he lukevat sen nukke ei liiku ja he löytävät serkun taskusta kaukosäätimen jonka avulla hän voi päästää nuken suusta kuuluvan äänen jolla hän on pelotellut Britneytä. He eivät tiedä sitä että he ovat tehneet jotain todella hirveää.

Minusta kirja oli todella jännittävä ja minusta kirjat päättyvät liian nopeasti ja haluaisin lisää tekstiä tähän tosi hyvään kirjasarjaan, mutta suosittelen tätä kirjasarjaa kauhua rakastaville ja jotka tykkäävät    jännityksestä. Itse tykkään siitä tässä kirjasarjassa että siinä on kaksi osaa itse henkilöiden oma kertomus sekä ihan eri tarina missä kaikkien kirjojen lapset kohtaavat ja yrittävät paeta kauhupuistosta.  T:Joonas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti