torstai 24. huhtikuuta 2014

Kirja-arvostelu

Kirjan nimi: Rakas nuijapäiväkirjani, sammakoillakin on tunteet(osa 3)
Kirjailija: Jim Benton
Sivumäärä:148

Päähenkilö: Jamie Kelly

Kirjan alkua:
Isabella oli meillä melkein koko päivän, ja suunnittelimme koko tulevaisuutemme. Menemme naimisiin identtisten kaksosten kanssa, asumme vierekkäisissä taloissa ja saamme täsmälleen saman määrän lapsia(yhdeksän tyttöä ja kahdeksan poikaa) ja ajoitamme kaiken niin, että molemmilla on koko ajan samanikäiset lapset.
Meillä on oma vaateliike, mutta emme myy mitään kivoja vaatteita ihmisille, joita inhoamme. Miehemme ovat palomiehiä, lääkäreitä tai jotain muuta, kunhan molemmat tekevät samaa työtä, ettei kumpikaan ole rikkaampi kuin toinen. Jos toisen mies menettää onnettomuudessa vaikka jalkansa, toisen pitää leikata omansa irti ihan vain tasapulisuuden nimissä.

Minusta sellaista ei ole oikein kohtuullista odottaa aviomieheltä, varsinkaan jos jalan menettämisen sijaan kyse sattuisi olemaan vaikka lentokoneesta putoaminen. Isabella kuitenkin sanoi olevansa parempi asiantuntija miesten suhteen kuin minä. Hän vakuutti, että miehemme olisivat niin rakastuneita meihin, että tarjoituisivat luultavasti tekemään sen itse.




Arvostelu: Kirja oli hyvä ja hauska. Tässä kirjassa ei oikeastaan ole ollenkaan juonta, mutta ei se haittaa.



t.Aino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti