keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Kirjailija: Jim Benton
Kirjan nimi: Rakas nuija päiväkirja, minullako supervoimia?

Päähenkilöt:
Jamie Kelly Kirjoittaa päiväkirjaa ja kirjoittaa sinne suurimmat salaisuutensa, joten hänen moneen erityistaitoihinsa kuuluu myös kirjoittamien. Tässä tarinassa Jamiella on mielensä kanssa ongelmia hänen mielensä käski potkaista Isabellaa, mutta hallitsi sen verran mieltään että päätti olla potkaisematta. Jamiella on myös hyvin pitkät ja paksut hiukset, mutta päätti leikata hiuksia lyhemmäksi koska jos ne tulisi supervoimien tielle.
Isabella: Hän on Jamien paras kaveri ja he ovat tosi hyviä ystäviä. Isabella on myös kelpo tappelia, koska hänellä on kaksi isoveljeä ja he olivat koulineet hänestä kelpo tappelian. Isabella saa myös tämän tarnan aikana uskomattoman supervoiman.
Angeline: Oli kateellinen, koska hän ei saanut supervoimaa, kun Isabella sai. Mikä parasta Angelinen mielestä kesällä hän ja Jamie tutustuvat paremmin ja olivat melkein kuin parhaat kaverit. Angeline on kaunis ja ihana tyttö tai ainakin Jamie kertoo hänen päiväkirjassaan näin.


Juoni:
Kirja kertoo supervoimista, josta tytöt kuulivat oppitunnilla. Tytöt (Jamie, Isabella ja Angeline) päättivät selvittää netistä supervoimista ja onko niitä olemassa. Tytöt eivät kuitenkaan löytänyt mitään  paitsi sen vaan, että niihin on uskottu ennen vanhaan ja supervoimista kerrotaan tarinoissa ja saduissa. Tytöt eivät kuitenkaan luovuttaneet ja koittivat saada supervoimia ja kokeilivat kaikkea, että saisivat supervoimat. Kahden päivän kuluttua tytöt olivat lähdössä koulusta kunnes käytävällä tapahtui jotain kummallista. Isabellaa puraisi Ricky ja häntä kutsutaan koulussa vuvanpulleroksi. Jamie ja Angeline eivät yhtään tienneet mitä tapahtuu, mutta siinä ei tapahtunt sillä hetkellä mitään merkittävää. Vihdoin tytöt pääsivät koulusta ulos ja olivat pihalla niin Isabellalle tulee huimausta ja hänen on pakko rueta istumaan kiikkuun. Hän istuu ja miettii ja miettii, mutta sitten Jamie huomaa, että Isabellalla on vaihtunut Rickyn kanssa DNA. Jamie tiesisen, koska oli lukenut yhtä Supersankari kirjaa ja siinää oli samanlaiset oireet, kun nyt tällä hetkellä Isabellalla. Jamie sanoi että Isabellalle käy niinkuin supersankareille eli hän muuntautuu samalla tavalla kun supersankarit. Isabella kokeilu ja pystyi muuntautumaan pojaksi. Parin minuutin päästä Isabellalla oli hyvä olo ja kaikki lähtivät kotiin ja pari päivää myöhemmin sattuu tämän supervoiman takia pari onnetumuutta, mutta katotaan miten siinä käy?



Mielipide kirjasta: Kirja oli hyvää ja siinä oli jännitystä. Kirja oli hyvä! 9
T. Moona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti