sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Kirja-arvostelu

Kirjan nimi: Päivä kauhumaassa
Kirjailija: R.L.Stine
Päähenkilöt: Lizzy, Luke, Clay
Lizzy on villi ja tykkää seikkailusta
Luke on myöskin villi esim. Hän alkaa painia autossa aina jonkun kanssa ja lyö Lizzyä tai Clayta
Clay on myöskin villi. Hän tykkää melkein kaikesta mitä Luke tekee. Hän yleensä aloittaa painin jos on samaan aikaan autossa.

Sivuhenkilöt Äiti ja isä

Juoni: Luken, Clayn, Lizzyn, isän ja äidin piti viettää hauskaa päivää eläinpuistossa. Kun he olivat lähteneet pois eläinpuistosta he päättävät poiketa hauskalta näyttävään kauhumaahan. He suhtautuivat kauhumaahan aluksi hyvin. mutta sitten asiat eivät enää menneet kuin he kuvittelivat. Kauhumaa oli sittenkin kaikkea muuta kuin hauskaa heidän piti pelätä henkensä puolesta ja he eivät voineet olla koskaan varmoja olivatko he joutuneet taidokkaan viihteen vai aivan oikean julmuuden kohteeksi he joutuivat pelkäämään pääsivätkö he edes ikinä poissa sieltä. Lopulta he näkivät ihmisiä siellä ja kysyivät miten täältä pääse pois, mutta kukaan ei vastannut. He vain peloittelivat heitä ja kertoivat kaikkea pelottavaa kauhumasta. He eivät halunneet auttaa heitä vain peloitella heitä ja kertoa mitä kauheaa muille ihmisille on tapahtunut siellä.

Arviointi: Tykkäsin kirjasta, koska siinä oli paljon jännitystä ja välillä hauskuuttakin annan kirjalle 4/5 koska siinä oli semmoisia kohtia jota oli vaikea ymmärtää
Suosittelen kirjaa niille jotka pitävät kauhukirjoista.

T. Jasper

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti