sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Kirjan nimi: Nightamare room Täydenkuun Halloween
Kirjailija: R.L. Stine
Sivumäärä: 118
Päähenkilöt: Ray, Bella, Rosa, opettaja  Herra Moon, Angela, Tristan
Tapahtumapaikka: Herra Moonin järjestämät Halloween-juhlat.

Tristan tunnisti herra Moonin kauhistuneen äänen, joka huusi: "Seis! Mene pois!"
Angelan kirkuna kiiri kautta koko talon: "Älä koske minuun!Päästä irti!" Ja sitten molemmat alkoivat kirkua hillittömästi. Kirkua niin kovaa kuin ikinä jaksoivat. "Apua" "Auttakaa meitä!" "Lopeta! Ole kiltti! Älä!" "Voi, auttakaa meitä - auttakaa nyt joku!" "Lopettakaa! Minä pyydän! Lopettakaa!" "Voi eeeeiiii!"
Kauhunhuudot kajahtelivat keittiöstä. Pelosta jähmettynyt Tristan kuuli kovaäänisen rysähdyksen ja särkyvän lasin ääntä. Sitten keittiöstä kuului kova tömähdys. Herra Moon päästi terävän tuskanhuudon "Ei! Ei! Ei!" Angela kirkui kauhusta kimakalla äänellä. Toinen tömähdys. Sitä seurasi hiljaisuus. Kammottava, rikkumaton hiljaisuus. Tristania puistatti kauttaaltaan. Rosa tarttui hätä käsivarresta ja puristi sitä lujasti itse sitä huomaamattaan. Rayn ja Bellann suut olivat loksahtaneet auki. Kukaan ei halunnut liikahtaakkaan. "Mi-mitä siellä oikein tapahtuu?" Ray kysyi änkyttäen. "Miksi Moonit kirkuvat tuolla tavalla?" Bella kuiskasi. Se selvisi nopeasti. Tristan kuuli kimeää, eläimellistä ulvontaa. Nopeita, tömiseviä askelia. Toisen ulvahduksen. Ja sitten kaksi ärisevää, koiramaista hahmoa jolkutteli huoneeseen.

Kirja oli minun mielestä: Jännittävä, välillä vähän pelottava. Pidin kirjasta todella paljon. Olen lukenut muitakin Nightamre roomin kirjoja, mutta tämä meni todellakin ykköseksi. Suosittelen kirjaa kaikille varsinkin niille jotka pitävät kauhukirjoista.

T.Jasper



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti