torstai 5. maaliskuuta 2015

Kirjan nimi: Vierailijat
Kirjailija: R.L.Stine
Sivumäärä: 130
Päähekilöt: Ben,Will,Jeff,Zandor,Rikki
Takakantta ja pätkä kirjasta:
 Ben shipley on aivan tavallinen kiharatukkainen poika. Hän yrittää löytää merkkejä ulkoavaruuden elämästä. Benin ystävät ovat huolissaan hänestä. Miksi hän haluaa niin kovasti löytää avaruus olentoja? Miksi hän päivästä toiseen yrittää epätoivoisesti saada yhteyttä toiselle planeetalle? Iltaisin Ben tarkkailee taivasta toivoen näkevänsä edes vilahduksen jostakin tuntemattomasta. Hän ei kuitenkaan tiedä, että todellisuudessa oikea, elävä avaruus olento on paljonlähempänä kuin ikinä voisi kuvitellakaan.
Käytävät olivat tyhjillään. Oppitunnit olivat alkaneet. En vaivautunut menemään tunnille. Juoksin ulos, kiipesin pyörän satulaan ja lähdin polkemaan kotia kohti. Ajoin eteenpäin kumartuneena ja puristin ohjaustankoa henkeni edestä. Kamppailin lävitseni vyöryviä muuklais enrgia aaltoja vastaan. Minun on pakko kertoa tästä jollekkin, ajattelin epätoivoisesti. Isälle ja äidille? Voisinko luottaa heihin? Vai olivatko hekin nielleet muukalaisia? Silloin kuulin kuinka aivoni alkoivat väitellä kanssani. " se ei ole kauhea asia. Se on ihmeellinen asia. Sinä olet sankari. Olet mukana pelastamassa muukalaisten henkeä". Uuh! Terävä kipu pisti vatsaani. Yritin jatkaa polkemista,mutta kipu pakotti minut pysähtymään. Kumarruin kaksin kerroin vatsaani puristaen. "Mitä sinä teet minulle?" ääni tiukkasi. "Lopeta! Minä käsken sinua lopettamaan minun satuttamiseni!".
Arvostelu:Kirja oli minun mielestä todella hyvä. Kirjan teki hyväksi koska siinä oli välillä jännitystä ja kauhua. Suosittelen kirjaa kaikille jotka pitävät Nightmare roomin kirjoista.

T.Jasper

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti