tiistai 19. huhtikuuta 2016

Kirja-arvostelu

Päähenkilö: Laura, Ellen ja Isä
Sivuhenkilö: Steve ja Joe
Laura rakastaa metsää ja metsässä oloa. Hän kiertelee metsässä joka päivä. Hänen paras kaveri Ellen melkein aina mukana. Hänen isänsä oli menettänyt työnsä.

Juoni: Laura oli menossa Ellenin kansaa metsään tekemään biologian projektia. Lauraa ja Elleniä ihmetyttää, kun linnut lähtevät yhtä äkkiä lentoon ja lentävät isossa parvessa rääkyen, mikä ihme säikytti linnut. Seuraavana päivänä he menivät Joe kanssa metsään ja yrittävät saada valmiiksi biologian projektia. Yhtä äkkiä lepakko parvi lähti lentoon päiväs aikaan. Laura ja Joe yrittivät piiloutua, mutta ei onnistuneet. Kun Laura oli luulut että lepakot oli lähtenyt ja tuli piilosta esiin hän huomasi että kaksi isoa lepakkoa oli Joe kimpussa. Joe sai revittyä lepakot irti. Laura myös huomasi että isä oli alkanut käyttäytyä oudosti. Laura halusi saada selville mitä oli tapahtumassa. Seuraavana päivänä hän meni taas metsään ja näki maasturin ja kaksi miestä heillä oli kiväärit kädessä. Laura ihmetteli miksi heillä oli kiväärit kädessä vaikka ei ollut metsästys kausi. Heillä oli iso peräkärry jossa jokin potki seinää. Laura kävi joka päivä metsässä ja jokaisena päivänä tapahtui jotain outoa lue. Lue kirja jos haluat tietää mitä tapahtui.

Kirja oli alussa aika tylsä, mutta lopussa siitä tuli aika jännittävä. Pidin kirjasta koska siinä oli jännitystä. Arvosana 4/5 Niklas


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti